H | K | S | C | P | S | V |
---|---|---|---|---|---|---|
« júl | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
14 jan
Hozzávalók/4 fő részére/
-1db jóképű termetes szárnyas csirke/továbbIakban:tszcs/
-bazsalikom
-fokhagyma
-tárkony
-balzsam ecet/az eltarthatóság végett
-tej
-csokoládés pudingpor
Elkészítés
:A tszcs-t kellő előkészítés,fűszerezés balzsamozás után sütjük egy sütőben.
Mikor a tszcs megsült,az addigra megfőtt puding felét a tszcsébe töltjük,a maradékot pedig a tszcsre boritjuk,és igy tálaljuk.
Tálaláskor a tszcsébe helyezünk személyenként egy db meggyújtott petárdát,és marha gyorsan kihátrálunk az étkezőből.
Ezt az ételt szilveszterkor,vendégségben ajánljuk.
Csoki puding helyett használhatunk lisztet is,de akkor inkább karácsonyi hangulata van az ételnek.
Hozzászólás