H | K | S | C | P | S | V |
---|---|---|---|---|---|---|
« júl | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
4 okt
6 dl kaukázusi kefir
12 gramm zselatin
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
kb. 10 dkg éppen aktuális gyümölcs (sárgabarack, őszibarack, eper, alma, körte, málna, stb..)
2 dl kefirt felfőzünk a zselatinnal (kb. 3 perc). A többi hozzávalót alaposan összekeverjük 1 tálban a gyümölcs kivételével. Majd hozzáöntjük a langyosra hűlt zselatinos kefirt. Ezután kivizezett kuglóf formába öntjük, és belerakjukaz összeaprított gyümölcsöt. Végül 3 órára a hűtőbe tesszük. Ha megszilárdul kiöntjük egy tálra. Fogyókúrások is bátran ehetik!
Hozzászólás