H | K | S | C | P | S | V |
---|---|---|---|---|---|---|
« júl | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
4 okt
Hozzávalók:
– 2 narancs
– 2 alma
– 2 körte
– 8 licsi
– 1 mangó
– 1 közepes fürt magnélküli szőlő
– 1 kis ananász
– 2 evőkanál porcukor
– 1 citrom
– 1 zacskó gumimaci
– mentalevél a tálaláshoz
Elkészítés:
Filézzük ki a narancsot, hámozzuk meg az almát és a körtét, távolítsuk el a magházakat. Pucoljuk meg a licsit, a mangót. Mossuk meg a szőlőt. Hámozzuk meg az ananászt és távolítsuk el a közepét.
Az összes gyümölcsöt vágjuk falatnyi darabokra és tegyük egy nagy tálba. Szórjuk rá a porcukrot, facsarjuk rá a citrom levét, keverjük össze, és legalább 30 percig hagyjuk összeérni az ízeket.
A végén keverjük hozzá a gumicukrot, szedjük kis tálkákba és díszítsük mentalevéllel.
Hozzászólás