H | K | S | C | P | S | V |
---|---|---|---|---|---|---|
« júl | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
2 okt
Egész évben könnyen és gyorsan elkészíthető, akár grillezés vagy nyársalás alkalmával is a még parázsló hamuban!
Hozzávalók:
2 nagyobb alma
2 evőkanál méz
2 evőkanál fahéjas cukor
citrom, málna, tejszínhab díszítéshez ízlés szerint
A félbevágott almákat kimagozzuk, óvatosan hogy az almák ne sérüljenek, ne lukadjanak ki!
Az alma belsejébe egy evőkanál mézet teszünk, majd beterítjük a fahéjas cukorral.
A félbevágott almát lefedjük egy citromkarikával, és alufóliába csomagoljuk!
Sütőbe tesszük és kb.30-40 percig sütjük!
Óvatos kicsomagolás után ízlés szerint díszítjük tejszínhabbal!
Jó étvágyat!
Hozzászólás